fredag 16. desember 2011

Murphys lov

Hvis noe kan gå galt så vil det gå galt!

Denne loven gjelder alltid når vi kjøper noe. Sist gang var det fryseskapet som hadde en diger bulk i døra, den store fine gule veggklokka mi hadde knust glass, den nye radioen vi kjøpte for et par uker siden virket i nøyaktig 1 sekund før den gikk hen og døde. Denne gangen var det den nye skyvedørsgarderoben vår.

Da garderoben kom til butikken fikk vi beskjed om at en av sideplatene var skadet, og ville bli erstattet snart. "Typisk" tenkte vi, men siden vi ikke skulle montere skapet med en gang så var det ikke noe problem.

Eksempel på en av skadene
Men sist helg, da vi omsider var klare til å sette sammen alt sammen oppdaget vi at hele forsendelsen må ha vært utsatt for budbilsjåføren fra helvete. Ca 50% av innholdet hadde en eller annen skade. Vi brukte lang tid på å sortere og stable innredningen for å se hva som var uskadd, hva som kunne brukes hvis vi passet på at den skadde biten kom helt innerst i skapet hvor ingen kan se skaden og hva som var nødt til å byttes ut.

Til slutt var innredningen på plass, og vi var veldig spente da vi skulle åpne pakkene som inneholdt skyvedørene, og typisk nok hadde den ene døra en kraftig bulk i aluminiumslista.

Da vi ringte butikken og fortalte hvilke deler de måtte bestille nye av, fikk vi beskjed om at siden det hadde gått mer enn 2 måneder siden varen var levert til butikken, var det dermed ikke mulig å få erstattet de ødelagte delene! (Det var bare 5 uker siden vi hadde hentet varen, men det spilte ingen rolle dessverre). Det er en litt kjedelig beskjed å få når man har betalt veldig mange store pengesedler for en ny garderobe!!

Glade ble vi da vi i går fikk beskjed om at vi allikevel vil få erstattet delene! De i butikken hadde visst skjønt at det lønner seg å være snille før jul:-)

Så da blir garderoben kanskje ferdig til jul allikevel!

Problemet nå er at med en hel vegg med speil i gangen så ble plutselig mengden med umalt og gulnet furupanel tilsynelatende fordoblet. Så nå har jeg funnet frem malerkosten og hvitmalingen igjen...

Ha en fortreffelig helg! Jeg vet hva jeg skal bruke min helg til...

- Hilsen Ann Kristin -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...