torsdag 11. august 2011

Omsider har glassplata kommet!

Den som venter på noe godt venter aldri forgjeves!

Nå har vi ventet siden mai på glasset som skal over kjøkkenbenken, det første som kom i juni var det striper i, og først i dag (etter at alle glass-folkene har feriert ferdig) kom nytt glass på plass!!!

Omsider kom glasset på plass!
Jeg ser sollyset bidrar til en optisk illusjon på bildet,
glasset er lenger enn det ser ut til, det går fra vindu til vindu.
Og det ble bra! Veldig bra!

Glasset er hvitfoliert på baksiden,
dermed synes ikke veggen bak eller eventuelle fluer som måtte snike seg inn bak glasset.

Nå gjenstår å få elektriker til å montere stikkontaktene som skal være i hullene i glasset (jeg er heldig som har en veldig nær slektning som driver med slikt!)

Det skal også monteres en nettverksboks i det oransje hullet. Her har Mannen planer om å montere en touch-skjerm der jeg skal ha oppskriftene mine.


-Den luringen! Han er gjennomskuet for lengst, han er en skikkelig gadget-freak, og skjermen har han tenkt å sette der fordi han har rett og slett har lyst på enda en elektronisk duppedings, og så tenker han at han rettferdiggjør pengebruken ved å si at det er til mine oppskrifter. -Mannfolk! (Men jeg skal innrømme at det kanskje kunne vært praktisk med oppskrifter på en skjerm på veggen, men den innrømmelsen trenger ikke han å få vite om!)

Gleder meg til lampa over bordet kommer på plass.
Nå begynner det dessverre å bli mørkt tidligere og tidligere om kveldene,
så det kan nok snart være kjekt med litt belysning.
Vi har bestemt oss for nye spotter i taket også, sannsynligvis bestilles de i morgen. Så da kan vi snart se hva vi lager på kjøkkenet om kveldene!

Hvis noen lurer, så skal vi betale 4.600 kroner for glasset, inkludert moms og montering. Det er hvit folie på baksiden, og deretter er det varmebehandlet for å brenne folien inn i glasset. Glasset er også laget slik at det ikke har grønnskjær, noe som vanlig glass har. Glasset er 270 cm langt, 50 cm høyt og 6 mm tykt.

Har du noe bak komfyren for å forhindre sprut på veggen?

Håper du har en fin sommerkveld!

- Hilsen Ann Kristin -

9 kommentarer:

 1. Liker kjøkkenet deres veldig godt! Tror sannelig jeg har bestilt samme blandebatteri som dere..? Og så liker jeg de håndtaka veldig godt, men tror ikke Sigdal har sånne? Hmmm, må sjekke det.

  SvarSlett
 2. Veldig fornøyd med blandebatteriet, og stadig vekk er det kjekt å ha en tut som kan trekkes ut.

  Håndtakene er ferdigmonterte på skuffer/skap, så vi har ingen angremulighet hvis/når moten plutselig endrer seg, men foreløpig synes jeg de er veldig stilige:-) Håper jeg synes det lenge!

  SvarSlett
 3. Oi, så kult! Må innrømme at jeg er HELT enig med din mann om at en sånn skjerm ville vært rått! :D Og jeg er ikke så veldig gadget - freak, hehe.

  .... og akkurat nå kom mannen min inn, og siden vi skal til å bygge nytt kjøkken, viste jeg ham ideen til mannen din og foreslo at vi skulle gjøre det samme. Han tok resolutt tak i laptopen, dro ut skjærefjølen (som er en skuff), plasserte pc'en på den, og sa SÅNN! Der kan du ha oppskriftene dine! Så jeg får nok ikke en sånn, hahaha. :D

  SvarSlett
 4. Flott innlegg:) Smart og stilrent kjøkken:)

  SvarSlett
 5. For et lekkert og flott kjøkken. Den lange smale glassplaten ble knalltøft og setter siste finishen på det hele.

  Her får dere mange god stunder og massevis med god mat.

  Stor helgeklem.

  SvarSlett
 6. Se der ja! ;) Endelig! Smart med den hvite folien på baksiden.. og prisen må jeg si høres veldig bra ut!

  SvarSlett
 7. Stilig kjøkken du har fått A!
  Vi kommer gjerne for en Caipirinja eller ti.
  Og: gratulerer med dagen ;)

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. Ser veldig bra ut. Kunne du fortelle meg hvor du kjøpte glasset til kjøkkenet? i Oslo eller?

  SvarSlett
 9. Takk! Glasset er kjøpt hos Kongsberg Glasservice (altså ikke i Oslo). Han sa det var produsert i Larvik, men jeg vet ikke navnet på produsenten.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...