tirsdag 30. august 2011

Gult er kult

Jeg var en klistremerke-jente da jeg var liten, og hadde klistremerker i alle farger og fasonger på døra til barnerommet mitt. Det gikk mye i klistremerker fra Donald-blader og klistremerker jeg hadde fått i bursdagsgaver fra venninner + reklameklistremerker. Et av disse husker jeg godt, det var et Solo-klistremerke der det sto "Gult er kult".

Og "Gult er kult" har tydeligvis plutselig blitt det nye slagordet mitt. Jeg trengte litt kontrastfarger til det nye kjøkkenet, og fant fram alle gamle, gule effekter. Og til bursdagen min ønsket jeg meg gule kjøkkenting, og fikk en hel masse.

Har er et lite utdrag av det kule og gule:

Smørbukk fra Nidar, Klokke fra Ashton Sutton,
Sukkerdrysse fra Trudeau og tannpirkerholderen Magic Bunny fra Alessi

Ikke overraskende er den gule fargen skikkelig knæsj til det hvite og grå kjøkkenet, og det er en fin måte å snik-innføre litt farge på, uten at jeg skremmer Mannen som har fargeskrekk!

Vasen Bulbino fra Kähler Desig,
designet av Jeanette List Amstrup

Jeg har også fått en beholder til påbegynte sitroner. I følge min mor holder sitronen seg kjempelenge når den er inne i denne halve plast-sitronen. Og så pynter den litt opp inne i kjøleskapet - for jeg har jo alltid tenkt at jeg må pynte litt der inne;-)

Oppbevaring for halve sitroner
De klistremerkene jeg ikke klistret opp på døra oppbevarte jeg i en liten treboks, som plutselig kom til rette igjen i rydde-raidet i kjelleren til mamma og pappa i sommer. Det var fascinerende at bunken med Sad Sam-klistremerker luktet akkurat som de gjorde i gamle dager, og et lite øyeblikk ble jeg brått dratt 20 år tilbake i tid:-) Mon tro om Sad Sam-klistremerker fremdeles er å oppdrive?


Ha en knæsj tirsdagskveld!

- Hilsen Ann Kristin -


4 kommentarer:

 1. Hei hei. Kommer ikke noe sevje fra glassbrikkene nei, men så var veden knusk tørr også.. Kanskje ikke så lurt å bruke fersk bjørk..?

  SvarSlett
 2. Gult er kult, ja!
  Nabohuset er solgt, ble noen med barn. Som går på skolen, tror jeg.

  SvarSlett
 3. Er den sitronbeholder ny? Og i så fall hvor er den kjøpt? Jeg må ha sitron i teen og fersk smaker best.

  SvarSlett
 4. Hei Åshild!
  I følge min mor er min kjøpt et sted på Gulskogen-senteret, mens hennes eksemplar er kjøpt på Traktøren i Kongsberg.
  Jeg har enda ikke prøvd min, men hun sier at den er veldig praktisk, sitronen mugner ikke som den gjør når den er pakket inn i plast, og den tørker ikke inn som den ville gjort når den bare ligger løst i kjøleskapet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...