søndag 19. juni 2011

Jeg har vært på skattejakt...

Mine foreldre har mast på meg i mange år om at jeg må komme og gå igjennom alt de har samlet sammen i kjelleren. De har forresten ikke bare én kjeller, men to kjellere + et digert loft, så de har greid å samle masse forskjellige saker opp igjennom årene.

Jeg ante faktisk ikke hvor mye rart de hadde der, men i dag har jeg vært der og fylt opp bilen med esker med ymse saker og ting. Noen skatter var det mulig å finne der, men de hadde også samlet på mye gammelt ræl...

Her er et par av skattene:

70-tallskjole som passer perfekt til Gulljenta mi.
Ganske kul?!

Kjolen har ikke noe merke på, så jeg regner med den er hjemmelaget.

Boka jeg fikk av klassekameratene mine da jeg flyttet i 4. klasse
Jeg tipper jeg kastet 90% av det jeg fant, men det var altså noen ting som var verdt å ta vare på. Det var masse barneklær, leker og skolebøker der + minnebøker og skoledagbøker, gamle Starlet-blader, serviett-, glansbilde-, og klistremerkesamlingen min samt ymse suvenirer.

Dessverre fant jeg ikke det jeg lette etter - nemlig alle brevene Mannen sendte til meg da jeg bodde hos mamma og pappa - men håper de kommer til rette etter hvert!!

Flere skattebilder kommer senere...

Håper du har en fin kveld!

- Hilsen Ann Kristin -

1 kommentar:

  1. Det har jeg også hørt i noen år nå. Har startet med er fortsatt en del igjen å gå igjennom.. Mange minner som kommer frem.

    Ønsker deg en god uke!

    Carinaklem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...