torsdag 24. februar 2011

Kjøkkenet - Endelig bestilt!

Kjøkkenet ble bestilt i går, så nå kan vi snart begynne å rive det gamle kjøkkenet, trekke rør til strøm, legge plater på veggene, male vegger og tak og legge gulv. Siden vi bor i huset, og ønsker å være uten kjøkken så kort tid som mulig, må vi legge en god plan på når vi skal gjøre hva.

Kjøkkenmontøren kommer 14. mars, jeg gleder meg!
Det nye kjøkkenet. Kjøleskap/fryseskap får litt annen front,
vi endte med å bestille Siemens kjøl/frys.
Det nye kjøkkenet. Luftig uten overskap over benken.
Det nye kjøkkenet. Plantegning.
Et rundt, hvitt, pulverlakkert spisebord fra italienske Calligaris skal plasseres ved den diagonale veggen øverst til venstre.

Partiet på 1914 mm ved siden av den diagonale veggen er en åpning inn mot stua. 

Vi har ikke bestemt hva slags belysning vi skal ha over kjøkkenbenken, så her gjenstår det litt tenking. Jeg mener det er viktig at belysningen kommer så nært veggen som mulig, slik at vi ikke lager skygger på benken når vi står og jobber.

Armatur har vi heller ikke bestilt. Mannen har lyst på fancy armatur med led-lys, mens fruen ikke nødvendigvis har veldig lyst på det. Mon tro om det kan være kjekt med et som er utdragbart??

2 kommentarer:

 1. Flott kjøkken, lykke til med byggingen! :)

  Er litt skeptisk til stekeovn rett ved et frittstående kjøleskap, håper det er satt av litt ekstra plass slik at skapdøren kan åpnes uten problemer. Har sett et par tilfeller hvor kjøleskapsdøren slår i siden på stekeovnen.

  Ellers ser jo dette riktig så lekkert ut. Satser på at kjøkkenplanleggeren deres hadde kontroll :)

  SvarSlett
 2. Hei, og tusen takk for veldig hyggelige og konstruktive meldinger på min blogg! Jeg har ikke tenkt på det med komfyr og kjøleskap ved siden av hverandre, men etter å ha fått tenkt litt nå så sier mannen min at han mener det skal gå bra. Håper han har rett, hvis ikke så får vi omrokkere litt på høyskapsveggen vår. Jeg får høre hva montøren sier når han kommer. Ellers ser jeg at jeg burde ha oppdaget hjemmesiden din før jeg startet kjøkkenplanleggingen, her var det mye spennende!
  Hilsen Ann Kristin

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...