onsdag 25. mai 2011

Bentoboks og pakke fra Hong Kong

Stadig vekk får vi små, brune pakker i posten. De er sendt fra Hong Kong, og de er definitivt ikke til meg.

Pakkene pleier å inneholde en liten kabel eller en plugg eller en kontakt eller en eller annen duppedings (og ikke noe snuskete greier hvis du trodde det:-)

Etter hvert har jeg skjønt at Mannen har fått seg en ny hobby! Han synes det er kjempefestelig å bestille duppedingser fra Hong Kong. Han har funnet en nettbutikk som har vanvittig stort utvalg, og alt han trenger er en liten pc og et kredittkort, og så er pakken på vei i posten.

Hamburger-bentoboks
Hva skulle man gjort uten???

Det er vanligvis far i huset som lager ungenes matpakker,
så nå gjenstår å se om han klarer å fylle alle de spennende rommene i hamburgeren

Det jeg blir mest fascinert over er hvor lite det koster å få en pakke sendt fra Hong Kong og hit. Hong Kong ligger tross alt nesten på andre siden av jordkloden, men det koster mindre å sende en pakke derfra og hit enn hva det koster å sende den herfra og til nabokommunen. Innholdet i pakkene pleier også å koste en slikk og ingenting.

I dag kom nok en brun pakke fra Hong Kong.
Det er første gang pakken har inneholdt noe annet enn duppedingser til Mannen,
og Gullungene var storfornøyde!
Etter et lite google-søk oppdaget jeg Alveslottets bento-blog som har morsomme tips til hva man kan putte i bentoboksen. Jeg får sende linken til Mannen, som altså er husets matpakke-sjef... Alveslottet er forøvrig en butikk som ligger rett ved der vi bodde i Bergen i mange år, og de selger blant annet bentobokser og andre ting til barn.

Har du en hamburger-bentoboks? 
Hva pleier du i så fall å putte i den? 
Eller har du hatt store planer om å kjøpe en? 
Eller visste du kanskje ikke at det fantes hamburger-bentobokser?

Ha en fin kveld!

- Hilsen Ann Kristin - 


3 kommentarer:

 1. Hei!

  En sånn matboks har jeg aldri sett før :O) Håper du får mange gode tips!
  Selv har jeg handlet en del ting fra ebay, så små brune pakker har dumpet ned i vår postkasse også :O) men her har det gått mest i perler :O)

  Nyt resten av kvelden og god kursdag i morgen!

  Carinaklem

  SvarSlett
 2. Siden det er mannen min som smører matpakker, tipper jeg det fortsatt blir leverposteiskiver, bare med en litt kulere innpakning:-) Mulig han drister seg til å putte noen cherrytomater i et av rommene hvis han skal være litt vill en dag;-)

  Ebay har jeg aldri turt å prøve meg på, men er spennende med pakker i posten, så kanskje jeg burde teste ut en dag!

  SvarSlett
 3. Ebay og Dealextreme er veldig sikkert og handle hos. Registrer en PayPal konto med Visakortet ditt, og la Paypal få alle opplysninger om ditt Visakort, så kan du handle ute i den store verdenen uten å være redd for noe som helst ;-)Jeg har handlet over 170 pakker fra Kina og lignende siden november 2010, og ikke tapt ei krone ;-)

  Drammenser

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...