søndag 15. mai 2011

Borte best og hjemme best

Når man har hus og hage og en masse planer, er det deilig å bare stikke avgårde fra alt sammen innimellom. Når man er på tur er det ikke noe vits i å tenke på alt som skulle vært malt og snekret og fikset, man får slappet av litt og jeg glemmer den dårlige samvittigheten over alt som skulle vært gjort.

Denne helgen har vi vært i en firmaleilighet i det O Store Utland, det vil si i Strömstad!

På skogstur ved den svenske skjærgården

Vi har blant annet harryhandlet litt, og jeg blir litt satt ut i noen av de store butikkene de har på den andre siden av kjølen. Utvalget i de norske butikkene har blitt utrolig mye bedre i de siste årene, men vi har fremdeles litt å gå på. 

Mannen måtte redde meg fra kaffe-hyllene, der jeg sto i en evighet og kikket og kikket og kjente det var helt umulig å velge hvilken kaffe jeg burde kjøpe når det var mange, mange hyllemeter med forskjellige typer å velge mellom. Jeg følge meg litt som Vinglepetter i Fjordland-reklamen... Men hvordan i all verden kan man vite at man velger den beste kaffen som er i butikken, når det er så mange å velge mellom?


Oliventrær ved Strömstad Spa & Resort
Allikevel må jeg si det er deilig med et stort utvalg, rett før helgen skulle jeg kjøpe kaffebønner på butikken som ligger i nærheten av huset vårt, men der var noe så avansert som hele kaffebønner et ikke-eksisterende produkt, de hadde bare filtermalt, kokmalt og pulverkaffe, så jeg kom hjem igjen med uforrettet sak.

Veldig stilig uteområde ved hotellet!
Leiligheten vi bodde i denne helgen ligger rett ved Strömstad Spa & Resort, og vi var en tur bortom der for å kikke litt. Synes uteområdet der var veldig stilig, og viser noen bilder derfra.
Ellers så må jeg si det var veldig hyggelig å komme hjem igjen, og oppdage at jeg, eller egentlig festbordet mitt, har blitt finalist i NIBs festbord-utfordring!!! Tusen takk til de som har valgt ut bordet mitt, dette var innmari gøy!

Og så sniker jeg med en liten oppfordring om at du gjerne må stemme på bordet mitt hvis du likte det:-)

Håper du også har hatt en fin helg!

- Hilsen Ann Kristin -

2 kommentarer:

 1. Hei

  Det så jo kjempe fint ut der, flotte bilder. Jeg er også son at jeg sliter med å velge hvis det blir for mye å velge i:):)

  Gratulerer med nominasjonen, bordet ditt var helt nydelig:)

  Ha en god uke.

  SvarSlett
 2. Tusen takk, gøy å komme til finalen da gitt!

  Ha en fin uke du også!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...