tirsdag 24. mai 2011

Mannen har bygd klatrestativ!

For at det skulle bli litt gøy å flytte fra det gamle huset og til det nye huset vårt, så lokket vi Gullgutten med at vi skulle bygge en egen klatrevegg til ham i det nye huset. Nå har vi snart hatt det nye huset i 2 år, så da var det på høy tid (og vel så det) å få laget denne klatreveggen...

På Bauhaus har vi kjøpt et byggesett med fargede metallpinner, bolter og oppskrifter på hvordan man skal lage klatrestativ, og alt man behøvde å tilsette var noen planker (eller bjelker eller hva nå sånne tre-greier heter) og en nevenyttig person. 

En nevenyttig mann hadde jeg fra før, og sist helg ble han sendt til byggevarebutikken for å kjøpe planker, og på lørdagen brukte han noen timer på å sette sammen selve stativet. 

Dessverre var byggesettet beregnet på planker som har tyske dimensjoner, så han måtte mekke litt ekstra for å få det til å passe til planker som har norske dimensjoner, men han fikk det til etter hvert.

I kveld ble stativet festet til veggen, og da ungene la seg til å sove sa de at gledet seg veldig til å prøve det i morgen!!


Det var jo egentlig en klatrevegg vi skulle lage, men hele prosjektet har ballet litt på seg (som det ofte gjør når vi begynner med et prosjekt).

Vi har kjøpt et par poser med klatretak som skal festes på husveggen under klatrestativet, slik at ungene får en rundløype - opp veggen, bort den horisontale stigen og så ned den loddrette stigen, og så på'n igjen.

I tillegg skal vi feste en huske + turnringer i stativet, slik at det kan brukes til mer enn bare til klatring.

Mulig det utvides til å inkludere en liten hytte + sklie etter hvert, det finnes mange muligheter...

Tror jeg har lyst til å male treverket i en litt sprekere farge. Blir knallgult for sprøtt mon tro??

Ha en sprek kveld!

- Hilsen Ann Kristin -

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...