søndag 27. mars 2011

Kjøkkenet - Praktisk kjøkkenelektronikk-duppedingsskap

Skap for elektriske kjøkken-duppedingser
Jeg er så lei av å ha så masse rot og skrot på kjøkkenbenken, så vi hadde bestemt oss for å ha et sjalusiskap til å sette alle mulige elektroniske kjøkken-duppedingser i. I planleggingen ble dette sjalusiskapet etter hvert i steden til et vanlig skap med utdragbare hyller.

Grunnen til at vi droppet sjalusidør er fordi vår kjøkkenleverandør bare har sjalusiskap til overskap (vårt skap er et dypt skap, så dette ville kreve en del modifisering), og dessuten så synes vi at en sjalusidør bryter litt med helhetsinntrykket. På denne veggen er det allerede både vanlige skapdører + komfyr og kjøleksap/fryseskap, så det begynte å bli nok av forskjellige typer dører der.

Ulempen med en vanlig dør er at vi ikke får åpnet den når det står noe på benken foran døra. Men siden planen er å ha en veldig ryddig kjøkkenbenk, så skal ikke dette gjøre noe! Dette vil derimot bidra til at vi blir kjempeflinke til å holde benken ryddig! (I hvert fall kan jeg jo håpe det...)

Vi var veldig spente på hvordan dette skapet ville bli, og foreløpig ser det veldig praktisk ut! Vi modifiserte en kjøkkenskuff, og har nå en plate i bunnen av skapet som lett kan trekkes ut når vi skal fylle vann på kaffemaskinen. -Superpraktisk!!

Hylla nederst i skapet kan lett trekkes ut når man skal fylle vann på kaffemaskinen

Ellers så har det skjedd en del på kjøkkenet i det siste, men siden det flyter av verktøy og rot og skrot og sagflis der, så venter jeg med å vise bilder til vi har fått ryddet litt. Ventilatoren henger nå på veggen, og det er lagt nytt furugulv som blir malt i morgen. Da får vi flyttet kjøleskap og fryseskap fra stua, hvor de har stått i et par uker nå. Det skal bli deilig å få de på plass, og få ryddet litt opp i stua!
Den nye kjøkkenventilatoren (full av fingermerker foreløpig, jeg tror jeg må kjøpe vaskemiddel for rustfritt stål)

Rørleggeren kommer forhåpentligvis i morgen tidlig, jeg gleder meg til å få vann på kjøkkenet!

De siste kjøkkenskapene har ennå ikke kommet, satser på at de kommer snart.

Det gikk litt raskere fremover med kjøkkenet de dagene vi hadde en snekker som var her på dagtid, men det går i hvert fall fremdeles litt fremover hver dag. Mannen har vært kjempeflink, og han har fått masse hjelp av min far, så alt tyder på at dette blir veldig bra til slutt!!

To be continued...

2 kommentarer:

 1. Har virkelig gledet meg til å se hvordan dette blir, og endelig kom det en oppdatering :)

  Et hjørne av den typen (og alle hjørner, egentlig) er veldig vanskelig å få utnyttet, og litt krunglete blir det uansett hva man gjør.. men dette ser ut som en skikkelig smart løsning.
  Deilig med uttrekkbare hylleplater, du må gjerne få snekker'n/mannen til å komme med en detaljert beskrivelse av hvordan de modifiserte skuffen!

  Vi gleder oss til fortsettelsen! :)

  Hilsen Kristian

  SvarSlett
 2. Morsomt at noen sitter og venter på nye innlegg:-)

  Nytt innlegg kommer med nærmere forklaring av hylleplate-løsningen...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...