mandag 21. mars 2011

VM på Gaustablikk og lavendelfargede ulltøfler

Vi hadde mye som skulle vært gjort i forbindelse med kjøkkenoppussingskaoset vårt, så det var kanskje ikke så smart å stikke av fra kaoset og utsette jobbingen, men det var veldig deilig å reise avgårde og få slappet litt av litt i helgen. Fredag ettermiddag satte vi oss nemlig i bilen og reiste på hyttetur på Gaustablikk. Det vi hadde glemt var at det skulle være VM i telemarkkjøring der, så det var utrolig mye liv og røre der, noe vi synes var helt supert!

Lavendelfargede ulltøfler

Det var fantastisk deilig vær der, så etter en lang frokost sammen med gamle-naboene våre på lørdagen, gikk de to mammaene sammen med de to småjentene i akebakken, og etterpå ble det en tur for å kikke på salgsbodene som var der i forbindelse med VM. Der kjøpte jeg disse tøflene til Gulljenta mi. Er de ikke søte?

Sirri fra Færøyene 
Veldig kjekk antisklisåle i tynt skinn
Senere på ettermiddagen satte vi oss i solveggen og spiste pølser og drakk årets første utepils. Det var skikkelig påskestemning!

Gaustatoppen sett fra verandaen på hytta - Ganske vakker utsikt!
Litt annerledes festivaltelt
Takk for en fin-fin helg, gamle-naboer!

Vi hadde gruet oss litt til å komme hjem igjen til rot og sagflis hjemme, men da vi kom hjem på søndag ettermiddag hadde mamma og pappa vært innom huset vårt og svingt med tryllestaven, for her var det ryddet og støvsugd og både klesvask og oppvask var tatt! -Tusen takk!!!!!!!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...