tirsdag 1. mars 2011

Smedbo Air på badet

Jeg er ganske så opptatt av at detaljene skal stemme, og vi holdt på lenge for å finne det rette tilbehøret til det nye badet.

Siden det var mye krom på badet allerede (armaturer, betjeningsplate til toalett og knottene til skapdørene), var det viktig å fortsette denne stilen når vi skulle kjøpe håndkleholdere og toalettrullholder. Det er også mange rette linjer på badet (vask, badekar, armaturer, betjeningsplate til toalett), og vi ville holde oss til den minimalistiske stilen og så langt unna snirkler og kroker som mulig.
Etter å ha lett en stund i hjembyen, tok vi turen til Bauhaus. Der har de et utrolig stort utvalg av tilbehør til bad i utstillingen (kjekt å se ting "live" og ikke bare i en katalog). Det tok ikke lang tid før vi fant serien Air fra Smedbo.
Smedbo Air - Toalettrullholder
Smedbo sier selv om Air:
"Strengt formspråk med luftig eleganse. Messingkjerne og en overflate i polert krom".

OceanBathrooms sier dette om Air:
"The Smedbo Air collection is the new bathroom line. The Air collection has a pleasing elegance and subtlety of design with the potential to make it a modern classic. The range of elegant bathroom accessories offer functionality combined with clean Scandinavian lines."
Smedbo Air - Dobbel håndkleholder
Jeg satt med hjertet i halsen da mannen i huset skulle bore hull i flisene, det hadde vært veldig kjedelig om de sprakk, men han var veldig tålmodig og flink, så det hele gikk smertefritt.
Smedbo Air - Toalettbørsteholder
Jeg var litt spent på om det ville bli mye fingermerker på så blanke overflater, men synes ikke det er noe problem.
Smedbo Air - Knagger
Dette var de siste detaljene som skulle på plass på det nye badet. Det har vært en utrolig lang prosess, men det var fantastisk deilig å komme i mål!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...