torsdag 17. mars 2011

Kjøkkenet tar form

Jeg har dessverre ingen bilder å vise, men det kommer så snart vi har flyttet hjem igjen etter å at vi har emigrert fra oppussingskaoset i noen dager.

Den superflinke kjøkkenmontøren har holdt på siden tirsdag, og jeg var en kjapp tur innom i dag morges for å se. Det er veldig kjekt å se en håndverker som kan tenke litt selv, og som ikke bare holder seg slavisk til tegningene!

Han har blant annet laget et ekstra lite skap over komfyren, slik at vi får plass til stekebrett, der det egentlig var planen å ha en litt stor foring. Veldig kjekt!

Mannen i huset (som egentlig hadde tenkt å montere kjøkkenet selv) har til og med innrømmet at det var bra at vi fikk noen til å hjelpe oss med monteringen!

Det som gjenstår av arbeid er gulvlegging, montering av ventilator, listing og montering av sokler, og så må rørleggeren tilbake for å kople til armatur og oppvaskmaskin. Dessverre manglet det et par skap i forsendelsen fra fabrikken + spesialhengsler til glasskapene, de kommer til neste uke.

Forrige gang vi bygde kjøkken tror jeg vi brukte 2-3 måneder, men da gjorde vi alt selv. Denne gangen har det vært fantastisk deilig å sette bort nesten alt arbeidet, og det er spesielt kjekt når vi har så flinke håndverkere til å gjøre jobben!

Jeg lover å legge med bilder i neste kjøkken-innlegg!!

PS! Den lille Gullgutten min fyller 6 år i dag, og siden vi er kjøkkenløse feirer foreløpig familien dagen på Burger King i ettermiddag. Håper kjøkkenet er klart til storinnrykk av småtroll til neste helg...

2 kommentarer:

 1. Så godt å høre at dere blir fornøyd :) Håndtverkeren deres virker jo som et funn - er slett ikke alltid montørene har peiling på kjøkken og funksjonalitet, og jeg tror aldri jeg har hørt om en montør som har forbedret en planløsning på stedet. Du må gi ham en kopp kaffe og en klapp på skulderen fra meg :)

  Mangel i leveranse er dessverre veldig vanlig. Mange som glemmer at "ett" kjøkken består av hundrevis av separate produkter med millioner av kombinasjonsmuligheter, og leveransen har mange ledd hvor det kan oppstå feil. Det er selvfølgelig ingen unnskyldning verken for planlegger eller leverandør, men etter noen år i bransjen forstår jeg veldig godt at det skjer.

  Håper dere har tålmodighet med dem, det viktigste er sluttresultatet, og det handler om mye, mye mer enn den lille tiden levering+montering tross alt er :)

  Lykke til, jeg gleder meg til bilder!

  SvarSlett
 2. Nå har jeg laget nytt innlegg med bilder:-)

  Ikke så lett å smøre seg med tålmodighet når man er så utrolig spent på resultatet... Men det blir nok veldig bra til slutt!

  Veldig glad vi valgte en lokal kjøkkenbutikk, så vi slipper å reise milevis for å hente manglende deler. Uansett er jeg enig i at det viktigste er sluttresultatet, så får det heller ta den tiden det tar å bygge kjøkkenet. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir til slutt!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...