mandag 7. mars 2011

Mine favoritter - Lykter fra barnehagen

Lykter laget av verdens beste gullunger
De lager mye rart i barnehagen, og det er kanskje ikke alt som passer like godt til stilen vi har i huset. Vi har fått hjem mange pussige nisser laget av isoporkuler (jeg tror isoporkuler har blitt den nye dorullkjernen, da jeg var liten lagde vi bare dorullnisser...), i høst kom de hjem med glitter-flaggermus og glitter-gresskar, til påske kommer det gule ting med fjær og daglig kommer det tegninger og malerier med kruseduller, monstre og morsomme mennesker.

Jeg synes det er kjempekoselig når de kommer hjem med noe som de har gjort seg litt flid med, og prøver å pynte så godt jeg kan rundt omkring, selv om det ofte fører til fullstendig stil-kræsj.

Denne gangen har de laget noe utrolig søtt som har fått æresplass i vinduskarmen!
Lykter laget av glass, ståltråd og silkepapir

Disse lyktene er veldig enkle å lage, de har bare tvunnet ståltråd-hank på syltetøy-glass, og så har de limt biter med silkepapir på glassene.

Når vi tenner på te-lysene i lyktene, så lager de et fint rosa-rødt lys i vinduskarmen.

Mamma sine nye design-favoritter
Det er ikke bare eksklusive design-lysestaker som er blant mine favoritter. Disse favorittene mine er supersøte, og så er det mine egne to gullunger som har laget de...


----------------------------

PS! Hvis noen lurer på hvordan det går med kjøkkenet mitt (http://housenumber9.blogspot.com/2011/03/norges-kjipeste-kjkken.html); det nye kjøkkenet kommer hit på paller i morgen! Bilder kommer så snart det er noe å vise fram!

1 kommentar:

  1. For et spennende prosjekt dere er i gang med! Mange lekre og originale løsninger! Gleder meg til å se hva slags ting som blir tatt med hjem her også, etter hvert som mini begynner i barnehage, hehe. :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...