torsdag 31. mars 2011

Dynamic View i Blogspot

Som relativt fersk blogger har jeg ikke klart å sette meg inn i alle funksjoner som finnes i bloggeverdenen, og i dag kom jeg over noe nytt, nemlig Dynamic View, som er en funksjon som Google (Blogspot) tilbyr.

House Number 9 sett med Dynamic View

For å se bloggen i Dynamic View må man legge til /view bak url'en: http://housenumber9.blogspot.com/view/, og da får man i dag fem mulige visninger (Flipcard, Mosaic, Sidebar, Snapshot og Timeslide).  Dynamic View er forøvrig bare mulig for de sider der bloggforfatteren har tillatt det.

Det jeg likte godt med disse visningene er muligheten til å bruke høyre og venstre piltaster for å enkelt manøvrere seg mellom blogg-innleggene, og på forsiden får man et raskt overblikk over alle blogg-innleggene.

Det dumme er at det er vanskelig å lese/skrive kommentarer i flere av viewene, og dessuten mister man informasjonen som ligger i sidefeltet i bloggen.

Det finnes et stort antall andre muligheter som bloggtilbyderne har laget, sikkert mange unødvendige og noen praktiske, så jeg får se om jeg gradvis får litt mer oversikt etter hvert.

Nå skal jeg gå og se hvordan det ble når de nye hvitevarene har kommet på plass på kjøkkenet!! Bilder kommer senere...

- Hilsen Ann Kristin -

3 kommentarer:

 1. Takk for informasjonen! :) Prøvde å finne ut av dette i dag, men fekk at sida ikkje var tilgjengeleg (informasjon) Så bra at du fekk hjelp av innlegget mitt! Eg skulle sjølvsagt ikkje ha dratt EIN negativ kommentar så langt opp i nasen, men eg blei så lei meg. Var jo ikkje det eg meinte, at folk må vere så proffe... Men eg synes det er kjekt å kome med råd innimellom, til dei som ynskjer det! Så får alle andre la vere å lese slike innlegg. Tusen takk for at du sa ifrå, synes bloggen og headeren din var veldig innbydende! Legg meg til som følgjar her hos deg :)

  Ha ein lovely fredag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Her kjem eit tips til! Legg følgjer-gadgeten din høgare på sida, då er det enklare å leggje seg til! Dette tipset fekk eg sjølv som ny blogger :)

  E

  SvarSlett
 3. Det er rart hvordan man legger så mye mer merke til en negativ kommentar enn ti positive kommentarer, men sånn tror jeg vi alle er.

  Takk for tips nummer to, jeg flyttet den litt opp nå:-)

  God natt!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...